Endnu et rekordår for Topigs Norsvin: omsætningen på verdensplan stiger med 16%

2020 var endnu et rekordår for Topigs Norsvin. Omsætningen steg med 16% til € 191 mio., og driftsresultatet steg med 42% til € 15,6 mio. Omsætningsstigningen skyldtes i høj grad succesen med TN70-soen. Svineproducenter over hele verden er imponeret over dens robusthed og den unikke kombination af egenskaber. Den store efterspørgsel af TN Tempo-sæd samt sæd fra andre terminale linjer bidrog også til omsætningsstigningen. Der var en klar stigning i antallet af avlsdyr eksporteret til Kina, som er ved at komme sig efter afrikansk svinepest.

Mark Tijssen, formand for bestyrelsen i Topigs Norsvin udtaler: ”Ligesom sidste år har vi opnået de bedste resultater nogensinde. Dette viser, at vores produkter klart imødekommer markedets efterspørgsel. Det understreger også, at Topigs Norsvin er en meget stærk og velkørende organisation, der kan klare sig igennem usikre tider. ”

Topigs Norsvins administrerende direktør, Villaume Kal, er stolt af de opnåede resultater: ”I 2020 lykkedes det os at øge vores markedsandel. Dette er en tendens, der har været synlig i flere år, og som også fortsætter i 2021. I år vokser vi også i alle større svineproducerende lande. COVID-19 krisen har skabt og er stadig skyld mange udfordringer for alle i vores virksomhed. Jeg er stolt af, hvordan alle kollegaer håndterer dette, og fortsat har succes verden over. ”

Del denne post: