Innova Canada: sikring af et stabilt og pålideligt flow af genetisk avlsfremgang

Skab et hurtigt og pålideligt flow af den bedste genetik med høj sundhed til vores distributører og kunder. Det er kort sagt, hvad Peter van Kemenade, Director Global Supply Chain Management, stræber efter. Opbygningen af den nye genetiske avlskerne Innova Canada vil give et stort løft til genetik af høj sundhed. Peter forklarer vigtigheden af denne nye avlskernebesætning for den genetiske forsyning.

Innova Canada er Topigs Norsvins seneste udvidelse og bliver den primære kernebesætning for opdræt af Z-linjen, en af linjerne til TN70 soen. Investeringen repræsenterer den største enkeltinvestering i Topigs Norsvins historie som også vil føre til øget genetisk avlsfremgang. Dette vil kunder rundt om i verden vil drage fordel af.

Peter van Kemenade, direktør for Global Supply Chain Management: “Innova Canada vil være en af ​​de to avlskernebesætninger hvor der skabes genetisk avlsfremgang. Den anden er i Norge og begge er forbundet med en Delta-forsøgsstation hvor de opdrætter og tester unge orner. Vores struktur i Canada og Norge er unik og uden fortilfælde i ​grisegenetikkens verden.”

Direktøren for Global Supply Chain Management ser tre vigtige fordele fra et forsyningskædeperspektiv. Dette gør sig gældende for både den canadiske og den norske avlskerne.

  • Høj sundhed

Innova Canada ligger i en del af Manitoba som har en lav grisetæthed og lav smitterisiko. Sammen med det høje niveau af smittebeskyttelse, der vil blive opretholdt, vil det minimere risikoen for sygdomsudbrud, garantere ensartet genetisk avlsfremgang og sikre den globale levering af genetik.

  • Stabilt flow af genetik ved større leveringer

Innova Canadas struktur sikrer en hurtigere genetisk avlsfremgang. Derudover har Innova et større antal orner og polte til rådighed.

  • Sikker levering

Canada er et fremragende land at distribuere genetik fra. På grund af landets høje sundhedsniveau, professionelle veterinærmyndigheder og veterinærcertifikater for næsten alle lande i verden, kan dyr og sæd sendes uden forhindringer. Det statslige veterinærsystem CFIA opererer også på et højt niveau.

Van Kemenade: “Alt dette fører til en lav risiko for forstyrrelser, hvilket muliggør et stabilt og sikkert flow af genetisk avlsfremgang. Dette gør os til en endnu mere pålidelig leverandør. Samtidig vil det også føre til et lavere genetisk efterslæb. Med andre ord vil flere kunder hurtigere have den seneste genetiske avlsfremgang i staldene.”

Topigs Norsvins kunder vil kunne mærke effekten af Innova Canada. Den genetiske avlsfremgang vil accelerere, og de genetiske fremskridt bliver leveret hurtigere. Dette vil øge produktiviteten i besætningerne hos vores kunder, hvilket fører til en højere fortjeneste. Sikkerheden vil stige da dyr og sæd vil være tilgængelige i en større mængde og et konstant flow.

Peter van Kemenade

Innova Canadas bidrag er kun en del af historien. Et globalt netværk af internationale KS-stationer vil også spille en vigtig rolle. Vores KS-stationer i Norge, Holland, Canada og Spanien vil konstant blive forsynet med de nyeste generationer af orner fra avlskernerne i Canada og Norge. Disse KS-stationer vil sikre, at de genetiske fremskridt hurtigt distribueres til vores kunder. Dette vil blive realiseret parallelt med de orner fra Delta Canada og polte fra Innova Canada, der går direkte til vores kunder.

Del denne post: