CIAB bliver distributør af Topigs Norsvins genetik i Ukraine

Centeret for Forbedring af Husdyravl (CIAB) er blevet distributør af Topigs Norsvins genetik til det Ukrainske marked. CIAB vil etablere opformeringsbesætninger for at starte lokal produktion af TN70 søer. Det interne kernesystem InGene vil ligeledes blive introduceret i Ukraine. 

Introduktionen af Topigs Norsvins genetik og support i Ukraine er et vigtigt element i det nationale udviklingsprogram: Ny Svineproduktion 2025. Det vil bidrage til ambitionen om, at foreningen for den  Ukrainske  kødindustri skal producere svinekød med de laveste produktions-omkostninger i verden og dermed blive en vigtig svineeksportør. 

Gyula Simon, direktør for Topigs Norsvin i Centraleuropa, udtaler: ”Vi er stolte og glade for at bidrage til planen for Ny Svineproduktion 2025. Effektiviteten og kvaliteten af vores genetik, kombineret med den tilhørende support på højt niveau vil tilføre et vigtigt bidrag til udviklingen af en moderne og konkurrencedygtig svineproduktionssektor i Ukraine. ” 

Mykola Babenko, direktør for Centeret for Forbedring af Husdyravl understreger: ”Topigs Norsvins innovative tilgang til implementering af nye teknologier og det kontinuerlige fokus på omkostningseffektiv svineproduktion er i øjeblikket vigtige aspekter for ukrainsk svineopdræt. Potentialet for Topigs Norsvins genetik vil hjælpe foreningen for den Ukrainske kødindustri med at realisere sine ambitiøse planer. ” 

Om Centeret for Forbedring af Husdyravl: 

CIAB blev oprettet i 2011. CIAB arbejder med svineproduktioner, mælkeproducenter og landbrugsbedrifter i Ukraine og i udlandet. De er specialiseret i teknologirevision, omkostningsbesparelse, aktivitetsplanlægning, forretningsforbedring og support. CIABs mål er at skabe den bedste organisation, øget rentabilitet og support. Det gør de ved at samle erfaringer fra førende videnskabelige centre rundt om i verden. Flere oplysninger: www.ciab.expert

Om Topigs Norsvin: 

Topigs Norsvin er kendt for sin innovative tilgang til implementering af nye teknologier og dets kontinuerlige fokus på omkostningseffektiv og bæredygtig svineproduktion. Forskning, innovation og formidling af genetiske forbedringer er hjørnestenene i virksomheden. 

Kontinuerlig og stærk produktforbedring vil gøre det muligt for kunderne at opnå betydelig merværdi i deres produktion. Flere oplysninger: www.topigsnorsvin.dk. 

Del denne post: