Succesfuldt år for Topigs Norsvin: Omsætningen voksede med næsten 10 %

2020 var et rekordår men 2021 viste sig igen at være et succesrigt år for Topigs Norsvin. Omsætningen steg med næsten 10 % til € 209 mio. I 2021 var bruttoresultatet € 24,1 millioner, hvilket er lidt lavere end
rekordresultat i 2020. Med € 6 millioner var resultatet efter skat dog sammenligneligt med 2020. Netto cashflowet steg kraftigt til € 9,2 millioner i 2021 – seks gange højere end i 2020.

Med disse fremragende resultater kan der foretages betydelige investeringer for at accelerere den genetiske udvikling og distribuere den hurtigere ud til vores kunder. Et godt eksempel på sådanne genetiske fremskridt er den nye avlskernebesætning Innova Canada, som vil blive operationel senere i år.

CEO Villaume Kal: “Vi har opnået flotte resultater, takket være alle i Topigs Norsvin-teamet. Også selvom alle oplevede effekten af COVID-19 arbejdede vi, ligesom i 2020, med passion under udfordrende omstændigheder på skiftende markedsforhold. Til dette vil jeg gerne udtrykke min taknemmelighed og påskønnelse.”

Væksten i salget af søer og sæd fortsatte uformindsket i 2021. Resultatet viser en dobbeltcifret vækst i salget af TN70-soen på verdensplan. Blandt orne-linjerne oversteg salget af TN Tempo forventningerne. I USA og flere andre lande fik TN Duroc-ornelinjen en flyvende start.

Mark Tijssen, formand for bestyrelsen: ”Vores genetik appellerer til markedet. De valg, vi træffer i avlsarbejdet, som en organisation styret af griseproducenter, passer til vores kunders systemer og de krav, som markedet og samfundet stiller. Det resulterer i forbedret dyrevelfærd, højere profit for griseproducenterne og tilfredse forbrugere.”

Del denne post: