Vall Companys vælger Topigs Norsvins TN70 so

Vall Companys, en af Europas førende fødevarevirksomheder, vil udvide andelen af TN70-søer i deres produktionssystemer. I de kommende år, vil andelen af TN70 søer vokse og blive en betydelig procentdel af Vall Companys’ forsyningskæde. Vall Companys huser ca. 200.000 søer. Vall Companys vil producere TN70 på sine egne besætninger, men vil også købe polte fra Topigs Norsvins opformeringsbesætninger. Desuden vil Vall Companys øge brugen af Topigs Norsvin orner i sin slagtesvineproduktion.

Det spanske firma har valgt TN70, baseret på flere interne forsøg, hvor de kunne bekræfte TN70’s egenskaber: fremragende moderegenskaber, effektiv produktion og robusthed. Afkommet præsterede ligeledes på et højt og effektivt niveau i slagtesvinestaldene. Kombinationen af høj kød% og høj kødkvalitet førte til et højt slagteudbytte og dette resulterede i ekstra rentabilitet.

Vall Companys er også tilfredse med det fokus på innovation og forskning, der driver Topigs Norsvins udvikling. Dette gør Topigs Norsvin til en langsigtet førende genetisk partner, der bidrager til virksomhedens succes.

”Valget af Vall Companys til Topigs Norsvin TN70 er endnu en gang et bevis på, at soen passer til, højtydende, integrerede produktionssystemer, ”siger Alfonso Arenillas Lorente, chef i Topigs Norsvin Spanien og Portugal. ”Det kombinerer høj produktion, effektivitet og kvalitet med fremtidssikrede egenskaber som lavt arbejdsbehov, lang levetid, robusthed og vitalitet. Med alle disse træk, opfylder det også krav om en bæredygtig svineproduktion. ”

Om Vall Companys: Vall Companys Group er en førende familieejet fødevarevirksomhed i Spanien. Virksomheden blev grundlagt i 1956 og er tilknyttet 2.105 landmænd. Den operationelle model af Vall Companys Group er baseret på at integrere alle faser af produktionsprocessen. Ud over høj fødevaresikkerhed og høj vedvarende produktkvalitet, garanterer Vall Companys fuldstændig sporbarhed hele vejen.

Del denne post: